topimage_home_henssen2 Henssen
NL BE
Print Pagina

Henssen

Ons bedrijf bestaat uit twee bedrijven met vestigingsplaatsen in Nederlands Limburg (Schinnen) en Belgisch Limburg (Maasmechelen) welke zijn samengevoegd onder de handelsnaam Henssen Groep.

Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederlands en Belgisch Limburg, Noord-Brabant en de Duitse grensstreek.

Het bedrijf is opgericht in 1983 en bestaat dus al bijna 33 jaar. Door gestage groei en voortdurende modernisering is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere “Cultuurtechnische Bedrijven” in de regio met een personeelsbestand van 50 vaste medewerkers. Het personeelsbestand wordt gedurende een groot gedeelte van het jaar aangevuld met ca. 40 inhuurkrachten, loonbedrijven en onderaannemers.

Mede door innovatieve ontwikkelingen en het toevoegen van diverse specialismen kunnen onze klanten kiezen uit een uitgebreid dienstenpakket waardoor wij voldoen aan steeds verder uiteenlopende behoeften en wensen.

De sterke punten van ons bedrijf

  • Tijdige levering en uitvoering van de werkzaamheden volgens de afspraken die met de klanten gemaakt zijn maken ons tot een betrouwbare partner.

  • Het streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

  • Werken volgens een geïntegreerd kwaliteitsbeleid op basis van de Kwaliteits-, Arbo- en Milieuborging “KAM”, ISO-9001, VCA**, CO2 Prestatielaader, Groenkeur BRL Groenvoorziening en Glyfosaat op verhardingen certificering.

  • Het voeren van een actief veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid.

  • Het voordeel van een gecombineerde dienstverlening, waarbij alle facetten van een project daadwerkelijk goed op elkaar aansluiten.

  • In iedere discipline de nodige kennis en ervaring.

  • De bedrijven zijn horizontaal gestructureerd waardoor er korte communicatielijnen zijn welke maximale betrokkenheid en flexibiliteit van onze medewerkers garanderen.

Onze opdrachtgevers

Tot onze vaste klantenkring behoren onder andere Rijks- , provinciale en locale overheden; waterschappen; instellingen; woningcorporaties; bedrijven en particulieren. Zij kiezen voor ons omdat we flexibel zijn, met een flexibele organisatie en personeelsleden. Wij denken met de klant mee en stemmen onze deskundigheid af op zijn wensen.

Ons dienstenpakket

Het pakket bestaat uit ontwerp, advies, planvoorbereiding en beheer, Groenvoorziening, Maaiwerken, Grondwerken, Verhardingen en Tuinen en Gladheidsbestrijding.

Onze kracht ligt in het realiseren en onderhouden van exclusieve objecten: maakbaar, realiseerbaar, beheersbaar én betaalbaar. Onze realisatie is snel, gedegen en vakkundig in het groen, de verharding, de bouwkundige elementen alsook de afwerking. Vanwege het uitgebreide pakket van diensten kunnen wij op verschillende fronten werkzaam zijn en in-huis beschikken over uitgebreide kennis op tal van vakgebieden. De meerwaarde daarvan wordt door steeds meer cliënten onderkend en door ons in de praktijk bewezen.

Wij beschikken over goed opgeleide specialisten die werken volgens Kwaliteits-, Arbo- en Milieuborging “KAM”, ISO-9001, VCA**, CO2 Prestatieladder, Groenkeur BRL Groenvoorziening en Glyfosaat op verhardingen. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen en cursussen zowel op het gebied van veiligheid zoals techniek, ecologie en milieu maar ook op het gebied van creatie en functionaliteit.

Verder is ons bedrijf sterk gemechaniseerd en investeert dan ook veel in zeer moderne en geavanceerde machines die vaak speciaal voor een bepaald werk gebouwd worden.

Contact openemen

Vragen?

Zoeken

Adresgegevens

HENSSEN bv
Bezoekadres:
Nutherweg 60
6365 ER Schinnen
Nederland

Postadres:
Postbus 517
6160 AM Geleen
Nederland

Telefoon: +31 46 443 44 30
Fax: +31 46 443 51 15
E-mail: info@henssen.nl
K.v.K. nr: 14054071
BTW-nr: NL8064.05.405.B.01