topimage_home_maaiwerken Maaiwerken
NL BE
Print Pagina

Maaiwerken

Wij kunnen u van dienst zijn met alle soorten maaiwerk. En omdat veel maaiwerk zich afspeelt langs (autosnel)wegen en spoorwegen, hanteren wij uiteraard de hoogste normen ten aanzien van veiligheid, milieu, productie, en uiteraard kwaliteit. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen en cursussen om bij te blijven op het gebied van veiligheid langs wegen. Wij treffen de juiste verkeerstechnische maatregelen bij het maaien en beschikken uiteraard ook over de benodigde bebordingen en afzettingsmaterialen.

Door deze specialisatie én de beschikking over een compleet en modern machinepark kunnen wij altijd inspelen op specifieke eisen van de opdrachtgever en op steeds wisselende terrein- en verkeersomstandigheden.

Ons werkgebied is breed en omvat ook ruig maaiwerk. Op ontoegankelijke terreinen maaien wij met handzeis of bosmaaier. Waar mogelijk gebruiken wij kleine, speciaal voor de terreinomstandigheden gebouwde machines. Bij voldoende ruimte wordt gewerkt met de meest geavanceerde grote machines.

Ons werkgebied en werkzaamheden in maaiwerken:

  • Wegbermen (gemeentelijke wegen, provinciale wegen, rijkswegen en snelwegen)
  • Bermen langs spoorwegen
  • Sport- en grasvelden (maaien en groot onderhoud zoals bezanden en diepverluchtigen)
  • Evenementen- en recreatieterreinen (maaiwerk, inzamelen van afval, herstellen van graszoden)
  • Gazons (alle maaiwerk, van zeer kleine tot zeer grote gazons met behulp van diverse specifieke machines) 
Contact openemen

Vragen?

Zoeken