Gladheidsbestrijding

Veilig de weg op
Bel Henssen NLBel Henssen BE

Gladheidsbestrijding, Sneeuwruimen en Calamiteitenzorg

Als het vriest, sneeuwt of ijzelt, kan het behoorlijk glad worden. Gladde wegen, parkeerterreinen en voetpaden zorgen voor vertraging en kunnen leiden tot onnodige schades en vervelende ongevallen. Voor de veiligheid van uzelf, uw klanten en uw medewerkers kunt u gladheidsbestrijding bij ons onderbrengen.

 

Bereikbaarheid

Via ons speciaal ingerichte telefoonnummer garanderen wij een optimale bereikbaarheid, 7 dagen per week / 24 uren per dag. Wij garanderen snelle inzetbaarheid en maatwerk. Een groot aantal medewerkers is gedurende de winterperiode vast ingeroosterd voor deze werkzaamheden.

 

Ons materieel

Voor het uitvoeren van gladheidsbestrijding beschikt Henssen over een groot aantal diverse voertuigen uitgerust met sneeuwschuivers, zoutstrooiers en veegapparatuur. Natuurlijk behoort het uitvoeren van gladheidsbestrijding op basis van handkracht – denk aan smalle looppaden – eveneens tot de mogelijkheden.

 

Calamiteitenzorg

Wij zijn inzetbaar bij calamiteiten zoals ruimingswerken bij storm, dijkbewaking en hoogwaterbestrijding en verkeersafzettingen.

Heeft u vragen over onze diensten?