Tuinen

Verhoog het welzijn
Bel Henssen NLBel Henssen BE

De aanleg van tuinen vormt een heel speciale tak van ons hovenierswerk. Met een functioneel ingerichte bedrijfstuinen verhoogt u niet alleen de representatie van uw locatie maar ook het welzijn van uw medewerkers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen.

Voorop staat een juiste inventarisatie van uw wensen voor wat betreft de tuininrichting. Vervolgens bekijken we óf uw ideeën overeenstemmen met het specifieke karakter van uw terrein. Hierna maken we op basis van wensen, budget én mogelijkheden een creatief ontwerp, waarbij we tevens invulling geven aan een evenwichtig beplantingsplan. Pas als u tevreden bent gaan we over tot de aanleg, die overigens gefaseerd kan worden uitgevoerd.

Bij de uitvoering van het werk zijn de kwaliteit en duurzaamheid onze belangrijkste uitgangspunten. Dat geldt overigens niet alleen voor het plantmateriaal, het straatwerk en de vijvers maar ook voor alle bouwkundige elementen. Door deze kwaliteitsborging wordt ons bedrijf regelmatig ingeschakeld door tuinarchitecten en ontwerpers, die op deze wijze verzekerd zijn van een optimale uitvoering.
Indien gewenst zorgen wij ook voor het onderhoud. Onze specialisten weten hoe ze uw tuin tot ontwikkeling kunnen brengen. Maar ook ander tuinonderhoud, zoals maaien en wieden kunnen we u uit handen nemen.

Heeft u vragen over onze diensten?