4

Henssen,
Buitengewoon in
Groen.

Henssen, dat zijn wij. Al sinds 1983 een gevestigde naam in het zuiden van Limburg. Een nuchtere organisatie zonder poespas. Met een hands-on mentaliteit. Verschillende opdrachtgevers staan we bij met raad en daad. Vakkundig, snel én efficiënt.

Een schone, duurzame leefomgeving.

Bij Henssen gaat het er niet alleen om de klus te klaren. We willen ons werk goed doen. ‘Buitengewoon goed’ zelfs. Omdat we begrijpen hoe belangrijk een gezonde en veilige leefomgeving is. Nú en zeker ook voor een duurzame toekomst.

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise, voltooien we onze werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor het milieu. Daarnaast vinden we dat iedereen een kans op leuk werk verdient. We besteden dan ook veel aandacht aan Social Return & MVO.

Wij zijn Henssen.

Ons team.

Bij Henssen werken dagelijks meer dan 100 professionals. Mensen die weten van aanpakken. Met passie voor het vak en plezier in hun werk. Energiek en vol werklust gaan we aan de slag. Niet toekijken, maar de handen uit de mouwen steken. Dat zijn we gewend en doen we graag!

Peter Henssen.

Bedrijfsadviseur

Roel Peters.

Projectmanager

Hub Gerards.

Hoofd Uitvoerder

Bart Smeets.

Uitvoerder

Douwe Gorter.

Gebiedsconciërge

José Henssen.

Financieel Administratief

Liesbeth Zigenhorn.

Financieel Administratief

Henri Kieftenbelt.

Manager Werkplaats

Jeannot Faarts.

Assistent Uitvoerder / Assistent Werkvoorbereider-Calculator

Erwin Swagten.

Gebiedsconciërge

Onderdeel van.

Na 40 jaar, werd Henssen In 2021 een onderdeel van de DJZ Groep B.V. Een strategische stap die doorgroeimogelijkheden en extra expertise biedt. Zowel in ons als in jouw voordeel.

Gecertificeerd.

Bij Henssen kun je erop vertrouwen dat wij de werkzaamheden volgens vaste procedures en conform wet- en regelgeving uitvoeren. Of het nu gaat om kwaliteit, veiligheid of milieu: wij zijn gecertificeerd.

Opdrachtgevers.

Het complete beheer van openbaar groen in steden en/of dorpen nemen wij volledig uit handen. Wij werken uitsluitend voor gemeenten en provincies. Kennis en kwaliteit voor een vaste scherpe prijs. Een betrouwbare partner voor overheden.

Samen aan de slag?